Блог

Изработка на банери за твоя онлайн магазин 17.01.2019 18:18:30

Изработка на банери за твоя онлайн магазин

С какво ще ти помогнат банерите?

Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще ти помогнат да популяризираш всичко, което искаш и ще насочат клиентите ти към продукти или категории, върху които искаш да акцентираш точно в този момент. Ако се нуждаеш от банери, се фокусирай в създаването на посланията, а ние ще направим всичко останало.

Стъпки в изработката на банерите?

Преди да започнем да създаваме банерите ти, ние ще се запознаем с бизнеса, продуктите или услугите, които предлагаш. Ще изискваме от теб да ни подадеш посланията за всеки един банер, както и да ни кажеш за кой продукт или категория ще се отнася всеки един от тях. Ако не знаеш какъв банер или послание трябва да предложиш на клиентите си, ние ще ти помогнем.

Къде да поставя банерите си?

Всеки един дизайн на CloudCart има различни позиции за реклама. Банерите, които ще имаш възможност да поставиш в онлайн магазина си са на начална страница, както и на вътрешните страници от магазина. Всяка една тема има специфични размери и изисквания за банерите, но от Контролния си панел ти ще можеш да ги управляваш сам.

Коментари

sdcsdcsdc
sdcsdcsdc 27.05.2019 asxasxasxasx

Остави коментар

Блог

Our Blog

Изработка на банери за твоя онлайн магазин

Professional Support

Every successful company is looking for new opportunities to become closer with its potential customers because this is one of the most important and compe Every successful company is looking for new opportunities to become closer with its potential customers because this is one of the most important and compe 2019-01-21T16:37:17+03:00 Изработка на банери за твоя онлайн магазин

<h2>С какво ще ти помогнат банерите?</h2> <p>Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще ти помогнат да популяризираш всичко, което искаш и ще насочат клиентите ти към продукти или категории, върху които искаш да акцентираш точно в този момент. Ако се нуждаеш от банери, се фокусирай в създаването на посланията, а ние ще направим всичко останало.</p> <h2>Стъпки в изработката на банерите?</h2> <p>Преди да започнем да създаваме банерите ти, ние ще се запознаем с бизнеса, продуктите или услугите, които предлагаш. Ще изискваме от теб да ни подадеш посланията за всеки един банер, както и да ни кажеш за кой продукт или категория ще се отнася всеки един от тях. Ако не знаеш какъв банер или послание трябва да предложиш на клиентите си, ние ще ти помогнем.</p> <h2>Къде да поставя банерите си?</h2> <p>Всеки един дизайн на CloudCart има различни позиции за реклама. Банерите, които ще имаш възможност да поставиш в онлайн магазина си са на начална страница, както и на вътрешните страници от магазина. Всяка една тема има специфични размери и изисквания за банерите, но от Контролния си панел ти ще можеш да ги управляваш сам.</p>

sdcsdcsdc sdcsdcsdc

2019-05-27T16:15:42+03:00
asxasxasxasx
Сравнение на продукти